Marketing pro vinaře: Chystáme pro vás sérii článků o marketingu

Vytvořeno: 21. 02. 2019

Marketing pro vinaře

Marketing pro vinaře: Chystáme pro vás sérii článků o marketingu

Kvalitní marketing dnes představuje cestu k úspěšnému podnikání, vinařství nevyjímaje. Nepodceňujte jej a sledujte novou sérii článků s názvem Marketing pro vinaře. Přečtěte si náš článek, abyste se dozvěděli, co přesně pro vás chystáme. 

První pomyslná vlaštovka

V minulosti jste si na našem blogu mohli přečíst o tom, proč mít profil vinařství na sociální síti, kde jsme vás seznámili s Facebookem a Instagramem. Dozvěděli jste se, jakou sociální síť zvolit, jak na ní komunikovat a jak ji využít ve svůj prospěch.

Díky velkému pozitivnímu ohlasu z vašich řad jsme se rozhodli na tento článek navázat a vytvořit z něj první pomyslnou vlaštovku naší série, která nese název Marketing pro vinaře.

Na co se můžete těšit?

Postupně vás seznámíme s mořem možností, které marketing 21. století nabízí. Budeme se věnovat především moderním komunikačním platformám, ale nezapomeneme ani na staré osvědčené metody, jež fungují dodnes.

Prozradíme vám, proč je důležité mít kvalitní blog, jak pracovat s PPC kampaněmi nebo jak využít newslettery ve svůj prospěch. Zjistíte, v čem spočívá kouzlo Facebooku a neopomeneme ani tištěnou reklamu. Poradíme vám, jak výhodně nakoupit reklamní prostor v médiích a zaměříme se také na online ubytovací systémy.  

Jak často budou články vycházet?

První článek z celé série vyjde už v březnu 2019. Následovně se můžete vždy jednou měsíčně očekávat nový článek, který jednoduše poznáte podle označení “Marketing pro vinaře”.

Nezapomeňte proto pravidelně sledovat náš blog, aby vám nic neuteklo. Nebo nás začněte sledovat na facebooku, kde budeme články vždy sdílet.

Než spatří světlo světa první příspěvek, přečtěte si prozatím menší ochutnávku v podobě článku na téma Co nabízí online marketing vinařům?


Zdroj: redakce www.pracevevinarstvi.cz

Počet zhlédnutí: 3099

Další články, co stojí za přečtení

Chcete být v obraze? Přihlaste se k odběru novinek.