Spojujeme ty nejlepší v oboru vinařství.

Vytvořeno: 03. 09. 2018

O nás

Spojujeme ty nejlepší v oboru vinařství.


Vinařství je velmi specifická doména, ve které musí být odborníci připraveni na několik možných variant vývoje. Musí plánovat, ale také počítat s nepředvídatelnými skutečnostmi.


Pro většinu vinařů je sklep nebo vinohrad druhým domovem, všechnu svou energii vkládají do suroviny, ze které se dynamickým procesem stává konečný produkt – víno. Jelikož věnují tak velké úsilí výrobě a praktické stránce věci, nezbývá jim čas na „zákulisní“ záležitosti – marketing, hledání nových pracovních posil, reklama, zviditelňování se.


A přitom mluvíme o velmi důležité sféře, bez které by žádný podnik nemohl fungovat. Proto vznikl webový portál pracevevinarstvi.cz.


Pro usnadnění komunikace a vytvoření ucelené databáze profesionálních vinařů, sommelierů, vinohradníků, laborantů a dalších a také pro přehledné soustředění nabídek pracovních pozic ve vinařských a vinohradnických firmách.


Budujeme databázi s širokým spektrem poskytovatelů služeb spojených s vinařstvím, přičemž krédem je jednoduchost, efektivita a maximální využití internetového média.


Našim záměrem je stát se prvotřídním zprostředkovatelem pracovních nabídek a služeb pro vinaře a vinohradníky.


Chceme se dostat do povědomí všech osob, kteří pracují nebo obchodují v komoditě vína – tak, aby se web pracevevinarstvi.cz stal synonymem pro „hledání a nacházení“ profesionálů, kteří jsou ve svém oboru těmi nejlepšími.


Věříme, že naše databáze, ať už profesionálů nebo pracovních nabídek, usnadní práci a vůbec bytí mnoha lidem a ušetří jim tak čas, jež budou moci věnovat příjemnějším záležitostem.


A jak všichni dobře víme, čas patří k nejcennějším věcem v životě. Pomocí jednoduchého systému zveřejňování profilů a pracovních nabídek se můžete snadno a rychle dostat do obecného přehledu vinařských podniků.


Naše jedinečnost nám zajišťuje výsadní pozici na trhu. Spojujeme virtuální svět s realitou a umožňujeme vnést do online reklamy osobní přístup – pomocí reálných referencí a doporučení od klientů, kterým byly poskytnuty Vaše služby.


Jsme jakýmsi mostem mezi vinařem – praktikem a internetovým prostředím.


Díky našemu webu pracevevinarstvi.cz si rozšíříte obzory ve vinařském světě, získáte nadhled, zviditelníte sebe nebo svou firmu a neztratíte kontakt se zákazníkem.


Pokud Vás láká vinařská nebo vinohradnická kariéra, jste studentem oboru, chcete se dostat mezi nejlepší enology nebo prostě jen toužíte po změně a něco Vám napovídá, že vinařský sektor je to pravé ořechové, není nic lehčího, než rozkliknout zveřejněné pracovní nabídky a vybrat si top pozici.


To stejné platí pro druhou stranu, a to zadavatele inzerátů. Ti mohou zacílit svůj hledáček pouze a jenom na obor vinařství, čímž se zefektivní pátrání po nejvhodnějších zaměstnancích. Jestliže stále váháte nebo Vám není něco jasné, rádi Vám vše vysvětlíme, poradíme, prokonzultujeme a vytvoříme profil přesně na míru Vaší osobnosti. Neostýchejte se obrátit se na nás s jakýmkoliv nápadem, dveře máme otevřené a těšíme se na spolupráci.

Počet zhlédnutí: 2849

Další články, co stojí za přečtení

Chcete být v obraze? Přihlaste se k odběru novinek.