Management kyslíku ve vinařství
Je to KYSLÍK, jenž dělá víno vínem!
Management kyslíku ve vinařství od zpracování po lahvování.
PŘEDNÁŠEJÍCÍ:
Doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
CENA ZAHRNUJE
· Přednáška v rozsahu 4 hodin
· Degustace 8 vzorků vín
. Skripta, psací potřeby
. Coffee break (káva, čaj, nealko)
CENA KURZU PRO ROK 2019: 1.550,- Kč + 21% DPH (cena vč. DPH činí 1.875,- Kč)
Strava a ubytování: zajišťují si účastníci kurzu sami
MÍSTO KONÁNÍ: Valtice - přednášková místnost Vinařské akademie, nám. Svobody 13
GPS: 48°44´32.010"N, 16°45´22.903"E
Informace Vám rádi poskytneme ve vinotéce ve Vinařském domě na nám. Svobody 16, kde má v prvním patře Vinařská akademie kancelář
Před učebnou nelze parkovat. Možnost parkování na náměstí za poplatek cca 20 metrů od učebny.
KONTAKT:
Ing. Martina Bartošová - tel.: 00420 519 352 083, mob.: 774 145 437
TERMÍNY
TERMÍNY 2019
Středa: 28.8.2019, 9 - 13:30 hod.
TERMÍNY 2019
Pondělí: 27.1.20
Přihláška ZDE